Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Rá-adás

Válogatás az NYTV magazinműsoraiból


 A műsor tartalmából:

 

Nem először adományozott díjat a KÓTA Szabó Dénesnek, de a január 21-i budapesti ünnepségen Életmű díjat vehetett át a Cantemus kórus igazgatója.


Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése egyes személyek és szervezetek
kiemelkedő tevékenységének elismerésére és megbecsülésére alapított díjai közül Nyíregyháza Városért Bencs Kálmán díjat vehetett át Rácz Erika, Bencs László emlékérmet pedig Ács Zoltán. 

 


A Tosca című Puccini operával szerepelt Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Színházban a Magyar Állami Operaház zenekara, ének- és gyermekkara, illetve szólistái. Stábunk a délutáni főpróbán forgatott.


A világ egyik legismertebb vígjátékát, az Oscart tűzte műsorára a Móricz Zsigmond Színház. Habkönnyű, sok nevetést ígérő előadást láthat, aki jegyet vált rá. A darabot a népszerű színész, Simon Kornél rendezte, akinek ez az első ilyen munkája Nyíregyházán.


A nyíregyházi zenei élet mára már jellemző szigete a CarPEDIGnem, a zenész-zeneszerző Karap Zoltán és az énekes színésznő Dézsi Darinka együttese. Zenésztársaikkal készült és bemutatott lemezük stílusa a világzenét tükrözi a jazztól a folkzenén át a könnyűzene számos stílusrétegéig. Az együttes távlati célja az ország több régiójának verseit megzenésíteni. 

 

 

Nem csak a kultúra napja közönségének, de további látogatóknak is szeretettel ajánlja kedves babáit az aranykoszorús mester, Szatmári Istvánné Borika. Hogy az építész mérnök, három fiú édesanyjaként hogyan fordult a babakészítés titkaihoz – azt csak ő tudja, de most Önök is hallhatnak erről.

 


Önök már megszokhatták, hogy minden alkalommal beszámolunk a Nyíregyházi Állatpark érdekességeiről. Nemrég apaságból jelesre vizsgázott egy fehérarcú sátánmajom hímje. Társa váratlan elpusztulása után, fajától szokatlan módon azonnal átvette kicsinyük etetését, gondozását.

 

Vetítések: szerda 18.25, csütörtök 7.00 és 19.30, péntek 8.00 és 21.30, szombat 9.30 és 22.15, vasárnap 20.45

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!