Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Rá-adás

Válogatás az NYTV magazinműsoraiból


 A műsor tartalmából:

 


A nyíregyházi Tortuga zenekar bejutott a Dal című műsor legjobb harminc előadója közé. Február közepén már az élő műsorban szurkolhatunk nekik. Az együttes két tagja mesélt a zenekar mindennapjairól a Sziesztában.

 

Zenével és tánccal köszöntötték az újévet Nyíregyházán. A Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Mazsorett Csoport harmincharmadik alkalommal rendezett Újévi koncertet a szabolcsi megyeszékhelyen. Közel 150 zenész és táncos varázsolta el az ünneplő közönséget január első napján.

 

Hagyományos díszlet nincs, egy hatalmas vászon és a rávetítések, valamint a fények teszik teljessé a színészi játékot az Ezeregyéjszaka című darabban! Nyíregyházán mágiával átszőtt, kalandos előadás várja az érdeklődőket, elsősorban a gyerekeket a Móricz Zsigmond Színházban. Az Ezeregyéjszakában természetesen láthatjuk majd Aladdint és a dzsinnt is!

 

Slágerműsorral, Strauss, ill. Bernstein zenével nyitotta a 2020-as esztendőt a Filharmónia Magyarország Nyíregyházán. A Szabolcsi Szimfonikus Zenekart Somos Csaba vezényli, a szólista Zemlényi Eszter szoprán énekesnő. A koncert próbáján készültek a felvételek, ezt láthatják most.

 

Röpködnek a mínuszok, szürke, hideg az idő. Miközben a legtöbb embert nyomaszt a januári anticiklon, a Nyíregyházi Állatpark három lakója most van igazán elemében. Úsznak, lubickolnak, vagy éppen egy nagy gödröt ásva pihiznek a fagyban. A nyíregyházi jegesmedvéket ráadásul gondozóik játékokkal vagy éppen finomságokkal motiválják, bátran mozogjanak.

 

Télen is maradandó élményt nyújt a Nyíregyházi Állatpark. A hűvösebb éghajlatot kedvelő állatok a jegesmedvék, a szibériai tigrisek vagy a borjúfókák kifejezetten élvezik ezt az időjárást. A hőmérsékletre érzékenyebb fajok pedig semmit sem éreznek a hidegből, mivel a Zöld Piramis, a Trópusi és Viktória Ház, valamint az Ócenárium légterében és medencéiben mindig állandó a hőmérséklet.


 

Vetítések:  hétfő 22.20

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!