Nyíregyháza első televíziója
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Rá-adás

Válogatás az NYTV magazinműsoraiból


 A műsor tartalmából:

 

Bélyeget adott ki a Magyar Posta az idén 150 éves Jósa András Múzeum tiszteletére. Nyíregyházi közintézmény még soha nem szerepelt bélyegen, a szakértők azt mondják, ez kiváló reklám a múzeumnak. Az esemény kapcsán a jubileumi programsorozat további eseményeiről is beszélgettünk Dr. Rémiás Tibor igazgató úrral.


Dóra és a felfedezők – ismerős Önöknek a név? Az akusztikus zene világába csöppenünk bele a zenekar koncertjeit hallgatván, hiszen az utóbbi időben sűrűn találkozhattunk Velük városi rendezvényeken. Terveikről beszélgettünk a Szieszta Plusz című magazinműsorunkban.


Hogy melyek a legkedveltebb fagylaltok idén? Divat-e még egyáltalán a vanília-csoki kombó? Vagy már a különleges ízek, például a málnás-bazsalikomos finomságok hódítanak? A  stúdióbeszélgetésből minden kiderül, tartsanak velünk!


Nyári élményeinket felejthetetlenné tehetjük azzal, ha megörökítjük a legszebb pillanatokat. Ma már nem szükséges profi felszerelés mindehhez, okostelefonjaink segítségével is lenyűgöző felvételeket készíthetünk.
Többek között erről is mesélt Kohut Árpád nyíregyházi fényképész a Szieszta július 25-ei műsorában, ahol a nézők hasznos tanácsokat kaptak a fotózás és képszerkesztés témájában.


Műsorunk végén látogassanak ki Velünk a Nyíregyházi Állatparkba, ahol mindig történik valami. Az amerikai bölény a kihalás szélére került, ám lelkes farmerek és az állatparkok a fajmegmentő program keretében sikeresen küzdenek azért, hogy unokáink is láthassák ezt a nemes állatot.

 

 

Vetítések: kedd 18.30, szerda 7.00 és 21.30, csütörtök 9.30 és 22.20, péntek 21.30, szombat 9.30

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!