Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Rá-adás

Válogatás az NYTV magazinműsoraiból


 A műsor tartalmából:

 

November 12-én nyitott a Városi Jégpálya. A jégkorcsolya szerelmesei már használatba vehetik a pályát, a belépőjegyek árai nem változtak, viszont újdonság a kedvezményes családi belépő. Többek között erről beszélgettünk Szabóné Lajosnéval a Sziesztában.


Újra Nyíregyházán tartott edzést és életmód tanácsadást Katus Attila. Több százan mozogtak együtt a Continental Arénában a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat keretében. Az edző márciusban járt itt először, az akkori sikerre való tekintettel és a lakossági kérésre újra városunkba érkezett.


Szokatlan Szieszta adásunk volt novemberben, hiszen az egyik kollégánk most a vendégszékben foglalt helyet. Dankó László a Prima Díj Megyei Közgyűlés különdíját kapta meg, erről beszélgettek Farkas Fannival.


Medvés Könyv címmel jelent meg a Nyíregyházi Állatpark első ismeretterjesztő mesekönyve. A 44 oldalas kiadvány az általános iskola alsó osztályos tanulóinak készült, és játékos formában mutatja be a Földön élő nyolc medvefajt.


2015 után ismét Európa legjobb állatkertje lett a Nyíregyházi Állatpark az évi 500 ezer látógatószám alatti kategóriában. 40 intézményt utasított maga mögé. Az elismeréssel járó trófeát Anthony Sheridan, független állatkerti szakértő adta át a Nyíregyházi Állatpark igazgatójának.


Vetítések: kedd 20.30, szerda 9.00

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!