Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Rá-adás

Válogatás az NYTV magazinműsoraiból


 A műsor tartalmából:

 

Rangos díjat vehetett át Bordás Béla. Nyíregyháza városgondnoka több mint negyven éve segíti a mentők, tűzoltók, rendőrök munkáját. Az Országos Mentőszolgálat elismerésben részesítette kollégánkat.


A Filharmónia Magyarország 2019-ben immár ötödik alkalommal rendezi meg a Con Spirito Egyházzenei Fesztivált. Nyíregyházán június 5-e és 9-e között, a Pünkösdi ünnepkörhöz kapcsolódó rendezvényekről beszélgettünk a Szieszta című műsorunkban.


Nyíregyházán is megünnepelték a Magyar Kard Napját
. Ebből az apropóból mutatták be Máday Norbert új kötetét, mely Piller György olimpiai bajnok vívóról szól.


Érmek a Cseh Openről, a Magyar Kupa első és máspodik fordulójáról. Jól sikerült a tavasz a Spartacus Torna Club számára. Az aerobikos lányok most újabb versenyekre készülnek.


Sikeres volt az idei Helló Nyíregyháza!
Április 26-án az egész napos, tavaszköszöntő turisztikai szezonnyitó rendezvény gerincét a hagyományoknak megfelelően a különféle tematikával készülő utcák adták, melyek felpezsdítették az egész belvárost. A legszebb pillanatok összefoglalója következzék most.


Medve Napot tartottak május 6-án a Nyíregyházi Állatparkban. A tematikus nap célja az volt, hogy a résztvevők minél többet megtudjanak a világon élő 8 medvefajról. Voltak látványetetések, vetélkedők és mézkóstoló is.

 

Vetítések: hétfő 20.30, kedd 9.00 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!