//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Rá-adás

Válogatás az NYTV magazinműsoraiból


 

 

 A műsor tartalmából:

 

Nyíregyházán él köztünk egy művészházaspár. H. Németh Katalin grafikusművész és férje Horváth János festőművész. A házaspár azt vallja, hogy a legfontosabb dolog az életükben a család és a gyerekek. Pályájuk kezdetéről, szerelmükről és a családról is mesélnek.

 

Dr.Béres József születésének 100. évfordulójára forgatták A feltaláló című filmet, mely február 6 - tól látható 70 hazai moziban. A Béres-csepp megszületésének izgalmas történetéről, dr. Béres József hatalommal vívott harcáról, a 60-as, 70-es évek valóságáról Gyöngyössy Bence rendezett életrajzi drámát.


Rúzsa Magdi, Majka és Curtis, illetve a Bagossy Brothers Company. Többek között ők is fellépnek majd Nyíregyházán a Sóstó Open Air Fesztiválon. Június végén 4 napon keresztül, 4 helyszínen közel 50 előadó koncertjén várják a fesztiválozókat, az egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválra.

 

A két óriási legenda, Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékére tartottak koncertet február 15-én a Váci Mihály Kulturális Központban. A magyar könnyűzenei élet két zseniális énekesére olyan előadók emlékeztek, mint Szinetár Dóra, Szomor György és Serbán Attila. Az Est folyamán az élőzenét Máté Péter egykori zenekara, a Főnix szolgáltatta.

A Nyíregyházi Állatpark kaliforniai oroszlánfókái hetente két alkalommal esnek át alapos vizsgálatokon. Ezen alkalmakkor mérlegelik a fókákat, súlyuk alapján beállítják a megfelelő takarmányukat, mely a téli időszakban főként zsírosabb halakból áll. A park állatorvosai és állatorvosi asszisztensei fonendoszkóppal, röntgennel és ultrahanggal vizsgáljak az állatokat,
akiknek fogait is alaposan ellenőrzik.

 

Amerika kapitány vagy Wonder Woman? - Vajon ki lesz az idei farsang legnagyobb sztárja? A kicsi gyerekek mindig az aktuálisan felkapott mesékből merítenek ötletet farsangi jelmezükhöz. A mesék soha nem kerülnek le a listáról: a lányoknál Minnie egér, Bell, Hófehérke és Hamupipőke a mai napig kelendő. Idén valószínűleg a Jégvarázs főszereplői, Elza és Anna lesznek a jelmezek középpontjában.

 

Vetítések:

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!