Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Rá-adás

Válogatás az NYTV magazinműsoraiból


 A műsor tartalmából:

 

Bezárta kapuit a 18. VIDOR Fesztivál. 60 helyszínen, több mint 200 program - koncert, 18 vígjáték és zenés színpadi produkció, filmvetítés, ill. egyéb kísérőesemény – zajlott a fesztivál 9 napja alatt. Az utolsó éjszaka aztán megszületett a színházi verseny eredménye is. Az Életrevalók és a Varsói melódia nyerte a legjobb nagyszínpadi, illetve kamaraelőadás címet.


Második alkalommal teljesítette a Mont Blanc hegyein zajló terepfutó versenyt Belus Tamás. A nyíregyházi sportoló 26 óra alatt futotta le a 145 km-es távot, ahol 9000 méteres volt a szintkülönbség. Belus Tamás a hetvenedik helyen ért célba, mellyel a legjobb magyar lett. A sportolóval a Sziesztában beszélgettünk.


Hetedik alkalommal tartották meg szeptember végén a Tirpák Fesztivált. Több tízezren látogattak el a Kossuth térre. A rendezvény két napig tartott, 59 főzőcsapat több mint 20 ezer adag hagyományos tirpák ételt készített el. A jó hangulatról folyamatos színpadi produkciók is gondoskodtak.


Új videóklipje jelent meg DJ Szatmárinak és Jucusnak. A zenészek népszerűsége több mint egy évtizede töretlen, számos teltházas fellépésük volt az elmúlt hónapokban is. A páros a Szieszta vendége volt.

 

Közel ezer versenyző úszott, kúszott, csúszott, mászott Sóstó-Gyógyfürdőn, ahol a nyíregyházi székhelyű Extreme Trail Hungary Sportegyesület akadályversenyt rendezett. Aki végigküzdötte magát a pályán, az nem mindennapi módon ismerhette meg tűrő- és teljesítőképessége határait, és hozhatta ki magából akarva vagy akaratlanul a maximumot.

 

 

A közelmúltban három fiókával gyarapodott a Nyíregyházi Állatpark szürkenyakú koronásdaru családja. A fiókák 30 nap után keltek ki a tojásból, most még 10-12 centiméter magasak, homokszínű tollazatuk pihés, fejükön még nincs tollkorona, amelyről a faj a nevét kapta. A kis darvak már látogathatók a Trópusi Házban.


Elérte az ötszázezres látogatószámot a Nyíregyházi Állatpark! Ebből az alkalomból köszöntötték a félmilliomodik látogatót városunk legismertebb és legnagyobb turisztikai attrakciójánál.

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!