Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Alkotás utca

kéthetente

Minden, ami kultúra, minden, ami Nyíregyháza.


A Nyíregyházi Televízió kulturális magazinja kéthetente látható az NYTV képernyőjén. A magazinműsor Nyíregyháza kulturális életét mutatja be. A nézői követhetik, hogy az évad során milyen előadások láthatók a Móricz Zsigmond Színház színpadán, a Krúdy Kamarában és a MŰvész Stúdióban, a felnőtteknek és a gyermekeknek szóló darabokról az előadások rendezői és a színészek mesélnek. A kulturális magazinban a nézők láthatnak riportokat kötetbemutatókról, író-olvasó találkozókról, komolyzenei hangversenyekről és könnyűzenei koncertekről, a Városi Galéria és a Pál Gyula Terem kiállításairól, a Jósa András Múzeum és a Kállay Gyűjtemény rendezvényeiről és tárlatairól, a Váci Mihály Kulturális Központ rendezvényeiről, de bepillanthatnak a nyári szabadtéri előadások jeleneteibe és képet kaphatnak az őszi VIDOR Fesztivál hangulatáról.

Az Alkotás utca szerkesztője: Matyasovszki Edit

 

 

A  műsor tartalmából:

 

Június 11-én új tartalommal jelentkezik a Nyíregyházi Televízió kulturális magazinja. Két témára építkezik az Alkotás utca. A Móricz Zsigmond Színház évadzáró társulati ülésén jártunk kameránkkal, ahol az intézmény vezetői értékelték az elmúlt évadot, illetve díjazott színészeket kérdeztünk az esztendőben elért sikereikről.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ünnepi Könyvhét díszvendége volt Závada Pál Kossuth-díjas író, de beszélünk majd Kulcsár Attila limerick kötetéről is: Szerdát mondott csütörtököm.

 

Vetítések: hétfő 18.30, kedd 7.00 és 19.30, szerda 8.00 és 21.30, csütörtök 9.30 és 20.30, péntek 9.00, szombat 22.15, vasárnap 20.45

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!