Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Alkotás utca

kéthetente

Minden, ami kultúra, minden, ami Nyíregyháza.


A Nyíregyházi Televízió kulturális magazinja kéthetente látható az NYTV képernyőjén. A magazinműsor Nyíregyháza kulturális életét mutatja be. A nézői követhetik, hogy az évad során milyen előadások láthatók a Móricz Zsigmond Színház színpadán, a Krúdy Kamarában és a MŰvész Stúdióban, a felnőtteknek és a gyermekeknek szóló darabokról az előadások rendezői és a színészek mesélnek. A kulturális magazinban a nézők láthatnak riportokat kötetbemutatókról, író-olvasó találkozókról, komolyzenei hangversenyekről és könnyűzenei koncertekről, a Városi Galéria és a Pál Gyula Terem kiállításairól, a Jósa András Múzeum és a Kállay Gyűjtemény rendezvényeiről és tárlatairól, a Váci Mihály Kulturális Központ rendezvényeiről, de bepillanthatnak a nyári szabadtéri előadások jeleneteibe és képet kaphatnak az őszi VIDOR Fesztivál hangulatáról.

Az Alkotás utca szerkesztője: Matyasovszki Edit

  

 

A műsor tartalmából:


Béres József szerepében Gáspár Tibor. A Települési Értéktár tagjai között Sipos László. Színpadon a CarPEDIGnem, illetve Tamás Attila.


 

Egy kedves nyíregyházi vendégművész, a Móricz Zsigmond Színház új zenei vezetője, és a társulathoz közeli zenekar is helyet kapott a Bencs Villa pódiumán.
Sipos László műemlékfotós pedig a hagyományok szerint az Értékes Esték programjában mutatkozott be a Móricz Zsigmond könyvtárban.  Ma ismét az elmúlt fél év kulturális magazinjából válogattunk az Önök kedvére.


 

 

Vetítések: hétfő 18.30, kedd 7.00 és 19.30, szerda 8.00 és 21.30, csütörtök 9.30, péntek  21.30, szombat 9.30 és 22.30, vasárnap 20.30

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!