Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 A május 20-ai hírösszefoglalónk tartalmából:
 
 

Városnap - Nyíregyháza újratelepítésének évfordulóját ünnepelték hétvégén.
Idén is megtartották Nyíregyházán a Városnapi programsorozatot. Pénteken volt ünnepi közgyűlés, megemlékezés és koszorúzás, szombaton pedig a Szelektív Szombat elnevezésű rendezvénnyel egybekötve egész napos programok és játékok várták az érdeklődőket.


A Jósa András Múzeum lett az Év Múzeuma!
A múzeumszakmai díjat dr. Rémiás Tibor múzeumigazgató vette át a 24. Múzeumok Majálisán.


Az elmúlt év munkáját értékelték
Az elmúlt év munkáját múlt héten a sajtó-, ma pedig a társszervek képviselői előtt értékelte a Nyíregyházi Törvényszék.

 

Székorúak sporttalálkozója
Immár hatodik alkalommal rendezik meg a Szépkorúak Nyíregyházi Sporttalálkozóját május 23-án a Városi Stadionban. A 700 résztvevő jórésze a város 35 nyugdíjasklubjából érkezik, de neveztek egyénileg is.


Kerékpáros világkupa versenyt rendeznek Nyíregyházán jövőre
A rally EB és a jetski Európa-bajnokság után jövőre kerékpáros világkupa versenyt rendeznek Nyíregyházán. Utoljára 1928-ban volt hasonló verseny Magyarországon.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!