//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

Az augusztus 14-ei hírösszefoglalónk tartalmából: 

 

Jól halad az India-ház építése
Év végére készül el a Nyíregyházi Állatparkban egy újabb geográfiai egységet bemutató látványosság, az India-ház. A közel 800 millió forintos beruházást várhatóan a tavaszi szezonkezdésre a látogatók is birtokukba vehetik.

 

Segítség a látássérülteknek
Egymillió forint értékben vásárolt eszközöket a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete. A tárgyak a látássérültek tanulását, munkavállalását, művelődését és a mindennapjait segítik. Ezeket az eszközöket bérelhetik az egyesület tagjai.

 

Örökbefogadó nap
Sikeres örökbefogadó napot tartottak a NYÍRVV Nonprofit Kft. Állategészségügyi Telephelyén, pénteken egész nap. Jelenleg 58 kutya – a kölyök kedvencektől a házőrzőkig – vár arra, hogy szerető családhoz kerülhessen.

 

Továbbra is bizonytalan bárkinek és bárhova indulni ezen a nyáron
Naponta érdemes figyelni az utazóknak az országok veszélyességi besorolását, illetve a járványügyi helyzetet. A beutazási korlátozások terhet jelenthetnek nemcsak a nyaralóknak, de a szervező utazási irodáknak is. Az ajánlatok elsősorban a hazai turisztikai lehetőségeket emelik ki.

 

A Dorog érkezik
A negyedik fordulót rendezik a hétvégén a labdarúgó NB-II-ben. A Nyíregyháza Spartacus a Dorogot fogadja. A Szpari vezeti a tabellát a másodosztályban.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!