//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


 A Város-Kép Nonprofit Kft. médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

 

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 

 

 

A szeptember 22-ei hírösszefoglalónk tartalmából: 

 

Elismerések – Számos díjat kapott Nyíregyháza 2021-ben
Számos díj és elismerés érkezett Nyíregyházára 2021-ben. Legutóbb Az Év Ipari Parkja, valamint a Tehetségbarát Önkormányzat Díjat kapta meg a város.


Főként az egészségügyi dolgozóknak, időseknek, alapbetegségben szenvedőknek ajánlják a harmadik oltás felvételét
Főként az egészségügyi dolgozóknak, időseknek, súlyos alapbetegségben szenvedőknek ajánlják a harmadik oltás felvételét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház orvosai is.


GeoSeS – Biztonságosabbá válhat a Felső-Tisza-vidéke
A lezúduló árvizek, a természeti jelenségek és az emberi beavatkozások hatásait vizsgálja a GeoSeS program, amelynek ismertetője szerdán zajlott a megyeházán.


Autómentes nap Nyíregyházán
Idén huszadik alkalommal rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet, melynek részeként Nyíregyházán is autómentes napot tartottak szerdán. A felhívásnak már több éves hagyománya van a városban.


Közellenség - bemutató október végén
Zenés bosszúhadjárat készül - Heinrich von Kleist elbeszélése nyomán - a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamaraszínpadán. Tasnádi István Közellenség című drámáját Horváth Illés rendezi.


Petry, Véber és Dombi is az ellenfelek között - Az öregfiúk válogatott is pályára lép
10. alkalommal találkozik egymással a megyei jogászok és a görög katolikus kispapok válogatottja. A rendezvényen a magyar öregfiúk válogatott is pályára lép, akik között számos egykori bajnok is szerepel.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!