Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 Az augusztus 11-ei hírösszefoglalónk tartalmából:

 

 

Nőtt az agrár-hitelkeret
Az eddigi 50 millió forintról 100 millió forintra emelkedett az Agrár Széchenyi Kártyán felvehető maximális hitelösszeg.


Bélyegen a múzeum
Hamarosan postabélyegen jelenik meg a Jósa András Múzeum. Kelet-Magyarország legrégebbi közművelődési és tudományos intézménye jövőre lesz 150 éves.


Befőzési szezon
Már javában tart a befőzési szezon. Augusztus második felében leginkább barackot és lecsót tesznek el télire a háziasszonyok.


Bringatúra indult a nagyságos fejedelem nyomában
Nyíregyházáról indult el a „Bringával II. Rákóczi Ferenc útján” elnevezésű nemzetközi biciklitúra. Négy országból, több mint 40 kerékpáros vesz részt az eseményen.


Jósavárosi Napok
Augusztus 11-én pénteken és 12-án, szombaton fogadják szórakoztató és kulturális események a kikapcsolódni vágyókat a városrészben.


Meghosszabbított együttműködés
Három éve az Intersport nevét viseli a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság. A cég és a Nyíregyházi Sportcentrum közötti együttműködés harmonikus volt, így a felek meghosszabbították a szerződést.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!