//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


 A Város-Kép Nonprofit Kft. médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

 

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

A május 17-ei hírösszefoglalónk tartalmából:

 

 

 

Jégvilág

Elkészült a Jégvilág Interaktív Állatbemutató, ezzel átadták Magyarország legnagyobb vidéki állatkerti beruházását a Nyíregyházi Állatparkban. A monumentális épület a modern technika segítségével kalauzolja el a látogatókat a sarkkörök világába, külső és belső terekben mutatja be a jeges égövi állatok életét, a jégkorszak kialakulásának okait és következményeit.

 

 

Tisztelgés a város újratelepítésének 271. évfordulóján

A Városalapító atyák szobránál kezdődött csütörtökön délután a városnapi ünnepsorozat, Nyíregyháza újratelepítésének 271. évfordulóján. A hagyományokhoz hűen Nyíregyháza testvérvárosainak delegációi is jelen voltak az ünnepségen, melyet dr. Kovács Ferenc polgármester nyitott meg. Ünnepi beszédében hangsúlyozta, ma egy olyan városban élhetünk, amire büszkék lehetünk.

 

 

Városnap – A programsorozat a helyi értékek ünneplésével folytatódott

A városházán péntek délelőtt a helyi értékek ünneplése került a középpontba a 3 napos városnapi rendezvénysorozat részeként. Az eseményen a legutóbb újonnan felvett 9 helyi érték gondnokai és javaslattevői emléklapot kaptak, emellett ismertették a városi kulturális örökség népszerűsítését célzó, Értékes Bokortanyák elnevezésű fotópályázat eredményét is.

 

 

Konferencia

A Városnap programjaihoz kapcsolódva a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Levéltár és a Jósa András Múzeum közös várostörténeti konferenciát szervezett péntek délelőtt. Az eseményen a Múzeum és a Levéltár munkatársai tartottak előadásokat a város történetének egyes fejezeteiről, az aulában pedig egy kiállítás tekinthető meg, ahol többek között a telepítőlevelek kaptak helyet a vitrinekben.

 

 

Jön a bronzmeccs

 

Megkezdődik a férfi futsal NB-I bronzpárharca a Berettyóújfalu és az A Stúdió Futsal Nyíregyháza között. A sorozat három nyert meccsig tart. Az viszont már eldőlt, hogy a Stúdió brazil légiósa, Gregory lett az NB-I gólkirálya az idei szezonban. 

 

 

Vetítések: Hétfőtől péntekig: 18:00, 19:00, 20:00, 22:00

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!