//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


 A Város-Kép Nonprofit Kft. médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

 

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

  

 

 

A október 7-ei hírösszefoglalónk tartalmából: 

 

Változott a felvételi rendszer - Hallgatóbarát követelmények a Nyíregyházi Egyetemen

Több ponton változott a felvételi követelmény rendszere – hasonlóan más felsőoktatási intézményekhez – a Nyíregyházi Egyetemen is. Már a 2023–24-es tanévre jelentkezés esetében eltörölték a minimum pontokat, a kötelező emelt érettségit, és a nyelvvizsga dokumentumait. Emellett új elemek is kerülnek a többletpontok körébe.

 

 

Már pályázhatnak a civilek - Rekordösszeg jut a támogatásokra

Októbertől pályázhatnak a civilek a Nemzeti Együttműködési Alap támogatására. Az idei keret több mint 11 milliárd forint lesz. Az egyszerűsített pályázatok beadási időszaka október 17-étől november 16-áig tart, az összevont pályázatok beadási határideje november 2-a.

 

 

Sportpálya – Új fejlesztés valósulhatott meg a Nyitnikék Óvoda udvarán

Magyarországon és így Nyíregyházán is folyamatosan épülnek és fejlesztik a már meglévő óvodákat és bölcsődéket. A sóstóhegyi Nyitnikék Óvodába mintegy 150 gyermek jár, öt csoportban, az intézmény pedig egy rekortán borítású sportpályával bővült, amelyet csütörtökön adtak át a gyerekeknek.

 

 

Öregedés művészete -  Előadássorozat szépkorúaknak

A korábbi gyakorlat szerint szervezte meg a Kelet-Magyarországi Szépkorúak Akadémiájának ismeretterjesztő előadássorozatát a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kara, Nyíregyháza önkormányzata és a Váci Mihály Kulturális Központ. A négy októberi program szerdánként várja az érdeklődőket a kulturális központban.

 

 

Népszerű a kispályás bajnokság

Túl van a bajnokság felén a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság. 600 meccset rendeznek ősszel, és nagyon népszerűek az öregfiúk mérkőzések, ahol korábbi élvonalbeli focisták is pályára lépnek. Bár szeptemberben az időjárás nem volt kegyes a Decathlon Konyha Möbel Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság résztvevői számára, a sok csapadék miatt műfüves pályán így is játszhattak az együttesek.

 

 

 

 

 

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!