//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 

 

 

A január 25-ei hírösszefoglalónk tartalmából: 

 

Folyamatos az oltás – Hamarosan érkezik az első adag orosz vakcina
Egyre többen megkapják a második adag koronavírus elleni védőoltást Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is. Harminc napon belül pedig megérkezik Magyarországra az első adag orosz vakcina is.


Folytatódik a Mozdulj Nyíregyháza!
Február elsejétől folytatódik a „Mozdulj, Nyíregyháza”! Az önkormányzat által szervezett ingyenes mozgásformák a pandémiás helyzet miatt továbbra is online érhetők el, csakúgy, mint az elmúlt esztendőben.


Parkolás – Egyre többen parkolnak szabálytalanul a belvárosban
Másfélszeresére ugrott a szabálytalanul parkolók száma az elmúlt évekhez képest Nyíregyházán, az ingyenes parkolás bevezetése óta.


Petőfi Zenei Díj – Az év felfedezettje a nyíregyházi Tortuga zenekar!
Rangos zenei elismerésben részesült a nyíregyházi Tortuga zenekar. A hagyományos nyári időpont helyett január 23-án a Duna Televízió show-műsorában adták át ötödik alkalommal a Petőfi Zenei Díjakat.


Győzött a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus
Győzött a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus. A csapat 2-0-ra verte a Tiszakécskét. Vasárnap a Soroksár érkezik a tavaszi szezon rajtján.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!