//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 

 

 

Az április 9-ei hírösszefoglalónk tartalmából: 

 

Májusban nyitnak a középiskolák – Hamarosan közzéteszi a kormány a részletszabályokat
Csak írásbeli érettségi lesz ebben az évben, a középiskolák pedig majd májusban nyitnak. Az országban már több mint százezer pedagógus kapott koronavírus elleni vakcinát, de jelenleg is folyamatos a tanárok oltása.


Fokozatos nyitás – Megszűntek bizonyos védelmi intézkedések
A koronavírus elleni vakcinával beoltott személyek száma a hét elején elérte a 2.5 millió főt, ezért április 7-től enyhítések léptek érvénybe bizonyos védelmi intézkedésekkel kapcsolatban, amelyek országszerte, így városunkban is módosultak.


Óvodai jelentkezés - Május 12-ig kell bejelenteni a 3 éves gyerekeket a szülőknek
Május 12 – ig kell bejelenteni a nyíregyházi önkormányzati óvodákba a 3 éves gyerekeket. Több intézményt is megjelölhetnek a szülők, de a körzetes óvoda köteles felvenni az intézménybe jelentkezőket.


Bajnok a Fatum Nyíregyháza! Nem rendezik meg a döntő hátralévő mérkőzéseit
A finálé másik résztvevőjénél, a Békéscsabánál ugyanis előbb 3, majd további 5 játékos koronavírus tesztje lett pozitív, így már az első mérkőzésén sem léphettek pályára. Most kiderült, sem szombaton, sem jövő kedden nem tudnak kiállni.


Sportcélú támogatások
2021-ben is számos sporteseményen vesznek részt nyíregyházi egyesületek versenyzői. A város igyekszik támogatni a felkészülésüket, a parasportot és a szabadidős rendezvényeket is. Több mint 52 millió forintot osztottak szét 146 pályázó között.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!