Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 A január 22-ei hírösszefoglalónk tartalmából:

 
 

Hajléktalan krízisidő
Nappali melegedő és éjjeli menedékhely, népkonyha és átmeneti szálló, de még bölcsőde is segíti a nyíregyházi hajléktalanok, rászorulók életét.


Erkölcsit lehet majd kérni elektronikusan, a kormányablak app a sorállást mérsékelheti
Ezeroldalas, nyolcvan törvényt módosító jogszabálycsomagot fogadott el nemrégiben a parlament, aminek következtében egyszerűbb és kényelmesebb lesz az ügyintézés a kormányhivatalokban.


Magyar Kultúra Napja
Ma van a Magyar Kultúra napja, amelyet 1989 óta ünneplünk, annak emlékére, hogy 197 évvel ezelőtt ezen a napon fejezte be Kölcsey Ferenc a Himnuszt.


Kinyílott a Mályvavirág
Magyarországon évente 500 nőt veszítünk el méhnyakrák miatt, pedig ez a daganatos betegség megelőzhető és gyógyítható – ez volt a lényegi üzenete a Mályvavirág Alapítvány keddi programjának.


Féltávnál a terembajnokság
A kispályás labdarúgás nagyon népszerű a megyeszékhelyen, a szabadtéri bajnokságban évek óta több mint 100 csapat szerepel.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!