Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 Az augusztus 9-ei hírösszefoglalónk tartalmából:
 
 

ETAP az egészségért
Gyógyítást segítő eszközökre, illetve a betegek kényelmét szolgáló beszerzésekre hirdetett pályázatot Nyíregyháza Önkormányzata.


Kuvasszal erősítenek a nyíregyházi polgárőrök
Egy tüneményes kuvaszt kapott a Nyíregyháza Bűnügyi Polgárőr Egyesület az Agrártárcától. Avar rövidesen egy komoly kiképzésen esik majd át, hogy aktívan közreműködhessen a polgárőrök munkájában.


Közösségi szolgálat – 3 év áll rendelkezésre a teljesítéshez
Nyíregyházán a diákokat a kötelező közösségi szolgálat teljesítésében a KÖZ-PONT Egyesület segíti.


90. születésnap
90. születésnapja alkalmából Dankó Lászlót köszöntötte Andó Károly önkormányzati képviselő.


Könyvfaló kerestetik
Jelentős a nyári forgalom a Móricz Zsigmond Könyvtár Gyermekrészlegében. A szünidő végéhez közeledve lassan elérkezik a 2008-ban indított nyári olvasópályázat számvetésének ideje.


Névszponzori szerződés
Új névszponzora van a férfi kosárlabda együttesnek, így a bajnokságban Hübner-Nyíregyháza BS néven indul majd a csapat. A cél, hogy előrébb lépjen az együttes, és rövid időn belül feljusson az első osztályba.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!