//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 

 

 

Az október 28-ai hírösszefoglalónk tartalmából: 

 


Fertőtlenítés – A Magyar Honvédség katonái szerda reggel a nyíregyházi Krúdyban jártak
Az őszi szünetben 58 hazai iskola COVID-fertőtlenítésében vesznek részt a Magyar Honvédség katonái. Szerda reggel a Krúdy Gyula Gimnáziumban jártak a katonák.


Rippl-Rónai a Jósa András Múzeumban - „Az élet édes tarkasága”
160 alkotás, három teremben, négymilliárdos biztosítási értéken várják a látogatókat november 4-től 2021. március végéig.


Napelemek az új Városi Uszodában – A próbaüzemmód felénél jár a sportlétesítmény
50 kilowattos napelemes rendszer segíti a működést az új Városi Uszodában. Jelenleg a 90 napos próbaüzem zajlik még a sportlétesítményben, a Nyíregyházi Sportcentrum és az Aqua Sport Egyesület használja a medencéket.


Szünetelj velünk! programsorozat a Sóstói Múzeumfaluban
Rongybaba, illatzsák, varázsképkészítés és gyertyamártás. Egész héten különleges foglalkozásokat kínál az őszi szüneten lévő gyerekeknek és szüleiknek a Sóstói Múzeumfalu.


„Csipkecsodák” a Váci Mihály Kulturális Központban
17 szépkorú 232 alkotásából nyílt kiállítás a Váci Mihály Kulturális Központ első emeleti galériájában. A kiállítást november 24-ig az intézmény nyitvatartási idejében ingyenesen tekinthetik meg az érdeklődők.


Döntőt rendezne Nyíregyháza
A Honvéd ellen is győzött a bajnokságban a Hübner Nyíregyháza BS. A férfi kosarasok a Hepp-kupában is továbbjutottak a napokban, a szabolcsi megyeszékhely pedig szeretne a házigazdája lenni a sorozatnak.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!