Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 A június 15-ei hírösszefoglalónk tartalmából:

 

 

Javában zajlik a Nyugati elkerülő továbbépítése
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint a vállalkozók jelenleg tervezési és terület-előkészítési, valamint földműépítései munkálatokat végeznek, a területen humuszolás és régészeti munkák vannak folyamatban.


Jól működnek az új buszok
Az új CNG-üzemű autóbuszok működési elvét és a töltőállomást mutatták be a Bánki Donát Műszaki Középiskola tanulóinak az Észak-magyarországi Közlekedési Központ munkatársai.


„Munkácsy 50„ a Jósa András Múzeumban
Mára már falra kerültek a Munkácsy 50 kiállítás képei a 150 éves Jósa András Múzeumban, csak tovább szépítgetik a környezetet, megtervezik a világítást, s mielőtt június 23-án átadnák a nagyközönségnek, a Városházán tartott tájékoztatón mutatkoztak be a szervezők és a támogatók.


Nyíregyháza idén is támogatja a hallgatókat
Közel másfél millió forint értékben támogat idén tehetséges, de szerény anyagi körülmények között élő egyetemistákat és főiskolásokat a nyíregyházi Rászoruló Hallgatókért


Operát az Operából!
Országjáró körútja során Nyíregyházára is eljutott a Magyar Állami Operaház főigazgatója, Ókovács Szilveszter, aki átadta a meghívottaknak a hazai operakultúra 200 esztendejének remekeit bemutató CD gyűjteményt, és tájékoztatott a következő filharmóniai évad opera, illetve balettprogramjáról.


Sárkányhajó verseny a Tiszán
Ötödik alkalommal rendeznek a Tiszán sárkányhajó versenyt. Június végén Tokajnál szállhatnak vízre a csapatok. A korábbi 200 méteres táv mellett idén már 2000 méteren is indítanak hajókat.

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!