Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 A február 20-i hírösszefoglalónk tartalmából:

 

Teljes látogatási tilalom a Jósa András Oktatókórházban
Az emelkedő számú felső légúti hurutok, influenzás megbetegedések megelőzése miatt, a betegek védelmében valamennyi osztályt érintő teljes látogatási tilalmat rendeltek el a Jósa András Oktatókórházban, visszavonásig.


Kutatás - fejlesztés
Együttműködési megállapodást írt alá a Nyíregyházi Egyetem és Mátészalka Város Önkormányzata.


Magyar Ápolók Napja
Az ünnepségen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház 25 dolgozója vehetett át kitüntetést.


Diákparlamenti ülés
A Polgármesteri Hivatal Krúdy termében 16 oktatási intézményből gyűltek össze diákok kedden, hogy megvitassák problémáikat, nézeteiket.


Nyíregyházán tánccal űzik a telet
Három nap, nyolc tánccsoport, öt izgalmas előadás - így lehet összefoglalni a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház Táncfarsangját.


A TOP 50 a következő cél
Fucsovics Márton továbbra is 62. a legfrissebb tenisz világranglistán. A nyíregyházi teniszező számára remekül sikerült eddig az év.


Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!