Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

A május 29-ei hírösszefoglalónk tartalmából:

 

A helyi iparűzési adókötelezettségek teljesítéséről veszélyhelyzetben
A járványügyi veszélyhelyzet kapcsán kialakult körülményekre is tekintettel Nyíregyháza MJV Önkormányzati Adóhatósága is biztosítja, hogy a Nyíregyházán működő és helyi adót fizető egyéni és társas vállalkozások a helyi iparűzési adókötelezettségeket 2020. szeptember 30-ig teljesíthessék


Szombaton nyit a Tófürdő
Ahogy már a héten beszámoltunk róla, holnap, azaz május 30-án, szombaton nyit a Tófürdő. A vendégeket tavalyi árakon, de szigorú óvintézkedések mellett várják reggel 9 órától.


Az igények alapján módosítják a buszközelekedést
Ütemes menetrendek, könnyebben tervezhető átszállások és a csatlakozások – ezt is magával hozta a május elsején bevezetett átmeneti buszmenetrend és hálózat Nyíregyháza helyi közlekedésében. Május 30-val pedig újabb módosulások következnek.


Új épülettel gazdagodnak a görögkatolikusok Borbányán
A Bóbita utcán, egy háromszázhúsz négyzetméter alapterületű bizánci stílusú épülettel gazdagodnak a görögkatolikusok. A templom alapkőletételére vasárnap szent liturgia keretében kerül sor.


Színes eseményekkel várják a vendégeket a Sóstói Múzeumfaluban
A tervezett programok és vendégek nélkül, de sok hagyományos eseménnyel és meglepetéssel várja vendégeit három napon át a sóstói skanzen.


Kullancsveszély
Az elmúlt években egyre több kullancs jelenik meg hazánkban is, főleg a klímaváltozás miatt. Köztük olyan fajok is, amelyek eddig erre a területre nem volt jellemző.


Öt gólt lőtt a Szpari
Hajdúszoboszló ellen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus. A két csapat mérkőzésén a fiatalok is lehetőséget kaptak, a Szpari pedig 5-0-ra győzött.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!