Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 A március 27-ei  hírösszefoglalónk tartalmából:

 

Kijárási korlátozás lép életbe
Kijárási korlátozás lép életbe március 28-tól, szombattól Magyarországon - ezt Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be péntek reggel. Ennek értelmében két héten keresztül, vagyis április 11-ig csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából hagyhatja el mindenki az otthonát.


Megnőtt a kereslet az előre csomagolt kenyerek iránt
A rendkívüli helyzet miatt a pékáru előre csomagolását is kérik a megrendelők. A kenyérgyár igazgatója Híradónknak elmondta, hogy elegendő készlet áll rendelkezésükre és biztosítani tudják a folyamatos ellátást.


Online misézés – új kihívás az egyházak előtt
A járványhelyzet miatt zárva tartanak a templomok is. Egyelőre országszerte nincs mise és istentisztelet. A hívőket ezért online közvetítésekkel igyekeznek kiszolgálni.


Digitális oktatás – az általános iskolákban is sikeres az új rendszer
A koronavírus megelőzésének érdekében, március 16-tól tanterem nélküli oktatást vezetett be a kormány. A Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskolában is sikeresen elindult az átállás a digitális rendszerre.


Önkéntes karantén
A Móricz Zsigmond Színház művészei egyelőre szabadságukat töltik, Puskás Tivadar például önkéntes karanténba vonult egy vidéki házba a feleségével és a kutyájával.


Nem maradnak mozgás nélkül a nyíregyháziak
Nem maradnak mozgás nélkül a nyíregyháziak, sőt a szabolcsi megyeszékhely sport- és táncoktatói akár az egész országot megmozgatják, ha valaki az interneten csatlakozik a helyi önkormányzat támogatásával létrehozott órákhoz.


Több mint 38 ezer látogató
Bezárt a Városi Jégpálya. A létesítmény nagyon népszerű volt a fiatalok és a családok körében, több mint 38.000 látogatója volt. A tervek szerint novemberben nyit újra a pálya, de nyáron is szeretnének programokat tartan.


Digitális Nyíregyházi Napló – hétfői lapszemle
Mivel az ismert veszélyhelyzet miatt a Nyíregyházi Napló nyomtatott kiadása átmenetileg szünetel, péntektől, azaz mától elindult annak digitális változata, mely a nyiregyháza pont hu hírportálon és Nyíregyháza Megyei Jogú Város facebook oldalán olvasható. A lap minden hétköznap megjelenik, méghozzá a tájékoztatás mellett színes, olvasmányos anyagokkal.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!