Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

A március 19-ei hírösszefoglalónk  tartalmából:
 
 

Ismét ülésezett az Idősügyi Tanács
Az ülésen elhangzott, március elsejétől több változás is érinti a szépkorúakat, hiszen a szociális rászorultságtól függő egyes pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló önkormányzati rendeletet módosították.


Kitüntették Nyíregyháza alpolgármesterét, dr. Ulrich Attilát
A nemzeti ünnep tiszteletére az elmúlt héten díjátadót tartottak a Stefánia Palotában. Dr. Ulrich Attila Nyíregyháza alpolgármestere dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter aláírásával ellátott, a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatának kitüntetését vehette át Kádár Pál államtitkártól.


Sajtóbeszélgetés a Nyíregyházi Törvényszéken – bemutatkozott az új sajtószóvivő
A Nyíregyházi Törvényszék új sajtószóvivője március elsejétől dr. Resán Dalma.


Egészségügyi és szociális diákkonferencia a Zay-ban
között az alternatív gyógymódokról, kórházi fertőzésről, a más kultúrkörből érkező páciensek ápolásáról, az anyatejes táplálás előnyeiről és egyéb témákról mutattak be prezentációt a diákok, köztük három nyíregyházi.


Indul a szabadtéri szezon
A napokban megkezdődik a szabadtéri kispályás labdarúgó idény. Egy tornával indul a szezon, április 1-től pedig folytatódik a bajnokság 117 csapat részvételével.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!