Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 A július 10-ei hírösszefoglalónk tartalmából:
 
 

Egyre több földút lesz aszfaltos
Többek között az Aranykalász sor végén is zajlanak munkálatok, hamarosan szilárd útburkolat lesz ott is. Idén önkormányzati forrásból 23 utcában épít aszfaltutat a NYÍRVV, összesen közel 7 kilométer hosszban.

 

2020-ra Nyíregyháza valamennyi óvodája megújul
Az idei nyáron is 18 épületben folynak munkák, több mint 1 milliárd forint értékben. A Tőke utcától a Kassa utcáig, a Benczúr tértől az Etel közig dolgoznak most is a munkások.


Környezettudatos is a Zöld Nyíregyháza
Nyíregyháza Önkormányzata a Zöld város projekt keretében szakmai napot szervezett óvónők és általános iskolai szaktanárok számára „Környezettudatosság a mindennapokban„ címmel, a Váci Mihály Kulturális Központban.

 

Nyelvi vizsga is elérhető
Több mint százezer olyan egykori egyetemi, főiskolai hallgató van, akik azért nem kaphatnak diplomát, mert nem teljesítették a nyelvvizsga-követelményeket – derül ki az Oktatási Hivatal adataiból.


Döntetlen az edzőmeccsen
A Kazincbarcika ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!