//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


 A Város-Kép Nonprofit Kft. médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

 

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
     

A május 31-ei hírösszefoglalónk tartalmából:

 

Közlekedésfejlesztés

A gazdaságfejlesztést és a munkaerő mobilitás ösztönzését szolgáló közlekedésfejlesztés céljára pályázott Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata. Egy TOP-os pályázaton nyert 600 millió forint, százszázalékos, vissza nem térítendő támogatást a Rozsrétszőlői bekötőút felújítására. Az ünnepélyes projektátadó rendezvényre kedden délután került sor a polgármester és az építők képviselőinek jelenlétében.

 

 

A Kárpátalján élő Dupka György író lett idén a kitüntetett

A kárpátaljai író, újságíró, szerkesztő, lágerkutató, irodalomszervező, történész, kisebbségi politikus, Dupka György kapta idén a Ratkó József-díjat, a kárpátaljai magyarság megmaradásáért kifejtett sokrétű tevékenységéért. A kitüntetést a Vármegyei Közgyűlés elnöke adta át, a laudációt Vári Fábián László mondta a Móricz Zsigmond Könyvtárban tartott ünnepségen.

 

 

Tehetségek – Diákokat és tanárokat díjaztak

Már XI. alkalommal rendezte meg az Oktatási Hivatal Pedagógiai Oktatási Központja a Tehetségnap díjátadó ünnepségét a Vármegyeháza Bessenyei Nagytermében. A „Kiváló Versenyző-Tehetség Díj”, valamint a „Kiváló Felkészítő-Tehetséggondozó Tanár Díj” mellett a vármegye és Nyíregyháza is kiosztott különdíjakat. A városvezetés büszke a tehetségeire, a családi és intézményi támogatás mellett biztosítja az önkormányzati segítő közeget, melyben a fiatalok megtalálhatják számításaikat, a jövőjüket biztos alapokra helyezhetik.

 

 

Ültetés – A gyerekek is hozzájárultak a város szépségéhez

Közel 300 tő díszcsalánt, begóniát és petúniát ültettek az ÖKOSuli programban részt vevő első osztályos gyerekek kedden. A tanulók nemcsak közelebb kerültek a természethez, de aktívan részt vettek Nyíregyháza virágosítási folyamataiban, hozzájárultak a város szépségéhez. Az ÖKOSuli-s gyerekek az elmúlt 8 tanévben már részt vettek több olyan tevékenységen, melyek a NYÍRVV-hez tartoznak.

 

 

Olimpiai bajnok Nyíregyházán

Olimpiai bajnok cselgáncsozó tartott bemutatót nyíregyházi gyerekeknek. Émilie Andéol az Apáczai Iskola francia hetére érkezett, és a kicsikkel közös edzést is tartott. A sportoló Rióban a dobogó legfelső fokára állhatott. A Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskolában évek óta van francia tagozatos osztály. Ennek apropóján június 2-ig francia hetet tartanak, melynek keretében különleges programok várják a gyerekeket.

 

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!