Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Kult-óra

hetente

Immár több éve minden szombaton a Nyíregyházi Televízióban.


Elsősorban koncertfelvételek, színházi előadások, fesztiválok eseményeiről készített összefoglalók, szalagavatók alkotják a műsor gerincét. A nézők láthatnak közvetítéseket is a nagyrendezvényekről, többek között a VIDOR Fesztiválról, a Nemzetközi Néptáncfesztiválról, a Cantemus Nemzetközi Kórusfesztiválról. A Kult-óra televíziós megjelenést biztosít Nyíregyháza kiemelkedő művészeti csoportjainak, a Primavera, a RE-flex, a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola és a Szabolcsi Koncertfúvós Zenekar, valamint a Szabolcsi Szimfonikus Zenekar tagjainak is. Emellett a Filharmónia koncertsorozatában fellépő világhírű előadóművészek, zenekarok koncertjei is adásba kerülnek. 

 

A január 18-ai műsor tartalmából:

 

SZALAGAVATÓ 2019 - EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM ÉS 

BÁNKI DONÁT MŰSZAKI KÖZÉPISKOLA

 

A Nyíregyházi Televízióban már hagyomány, hogy minden évben műsorára tűzi a nyíregyházi középiskolák szalagavatóinak felvételét, illetve annak részleteit, ezúttal „Szalagavató 2019” néven. Az idei a 15. alkalom.
Az előző évek visszajelzései azt bizonyították, hogy ez az egyik kedvelt műsora a televíziónak. A végzős osztályok produkcióit így azok is láthatják, akik nem lehettek jelen a szalagavatón, vagy szeretnék a szereplőket ismét megnézni.
Szalagavatós sorozatunkban január 18-án az Eötvös József Gimnázium és a Bánki Donát Műszaki Középiskola mutatkozik be.

 

 

Vetítések: szombat 20.30, vasárnap 9.30 és 22.00, következő hét szerda 20.00, csütörtök 20.30

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!