Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Lelátó

vasárnaponként

Egy majdnem két évtizedes múlttal bíró sportműsor.


A Nyíregyházi Televízió egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező műsora a Lelátó. 1996-tól minden vasárnap, és gyakran a hét többi napján is sportközvetítéseket láthatnak a nézők. Nyomon követhetik a női röplabda-, a férfi kézilabda- és a labdarúgócsapat mérkőzéseit, gyakran idegenből is, de volt már kosárlabda-, vízilabda-, tenisz- és harcművészeti gála közvetítése is a programban.

A sportműsor az egyik legnépszerűbb az NYTV műsorai közül, a közelmúltban több találkozót is élőben szurkolhattak végig a nézők a tévé képernyője előtt.

A mérkőzések kommentátora: Dankó László.

 

 

Az április 15-ei műsor tartalmából:

 

A harmadik helyen álló Kaposvárt fogadta a labdarúgó NB-II-ben a Nyíregyháza Spartacus. Ősszel Kaposváron 2-1-es vereséget szenvedett a Nyíregyháza, de nem csak ezért szeretett volna nyerni a vasárnapi találkozón a Szpari. A hazai csapat öt mérkőzés óta veretlen a bajnokságban, és a somogyiak elleni huszadik találkozón szerették volna folytatni a sorozatot. A Nyíregyháza Spartacus - Kaposvár labdarúgó-mérkőzést hétfőn 20.30 órától láthatják az NYTV-n, felvételről.

 

Ismétlés: kedd 9.00

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!