//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Közgyűlés után

havonta

Közgyűlés után: A döntések műsora.


A Közgyűlés után a Nyíregyháza Megyei Jogú Város képviselő-testületi ülései kapcsán készülő visszatekintő műsor. Félórás adásunkban felszínre kerülnek az aktuális döntések, határozatok, napirendek, részben a véleményeken keresztül.

 

 

 

Az április 27-ei ülés tartalmából:

 

A közgyűlés tárgyalja majd többek között a közterületi térfigyelő kamerák elhelyezésére kijelölt helyszínek jóváhagyásáról szóló előterjesztést is.

Ennek értelmében:

 

A volt Báthory laktanya északi területének (itt valósul meg a TOP-6.3.1-15-NY1-2016-00001 azonosítószámú „Barnamezős területek rehabilitációja Nyíregyháza Tiszavasvári úti laktanyák tekintetében, Északi terület (volt Báthory laktanya) megvalósítására” című projekt) megfigyelésére kiépítenének egy 18 kamerából álló térfigyelő kamerarendszert, melynek képei bejátszásra kerülnek a Közterület-felügyelet ügyeleti központjába. A megfigyelést az idelátogatók, a parkot használók várhatóan nagy száma, a telepített nagy értékű közterületi elemek vagyonvédelme indokolja. Ezzel a 18 új eszközzel 309 db-ra bővülhet a térfigyelő kamerák száma Nyíregyházán.

 

Vetítések: csütörtök 10.00, szombat 10.00

 

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!