//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Lelátó Extra: Interjú Szekeres Pál paralimpiai bajnokkal (+12)

havonta

Háttérműsor a sportot kedvelőknek.


A Lelátó Extra egy háttérműsor a sportot kedvelőknek. Élcsapatok játékosai, extrém sportok és utánpótlás versenyzők kapnak helyet a havonta jelentkező félórás magazinban. Számos világbajnok, nemzetközileg is ismert sportoló szerepelt már a műsorban, de bemutatjuk azokat a fiatal tehetségeket is, akik előtt fényes jövő áll. A Lelátó Extrában több harcművészeti ág és nem olimpiai sportág is bemutatkozott már, és szeretnénk azoknak is megjelenést biztosítani, akik ritkábban állnak reflektorfényben.

A műsor szerkesztő-műsorvezetője: Dankó László.

 

 

A március 13-ai műsor tartalmából: 

 

Interjú Szekeres Pál paralimpiai bajnokkal

 

A Lelátó Extra a Városkép Nonprofit Kft-hez tartozó Nyíregyházi Televízió egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező magazinja. Húsz éve jelentkezik rendszeresen a sportműsor, mely háttérinformációkat nyújt a közvetítések mellé, illetve olyan sportágak eseményeiről számol be részletesen, melyek ritkábban kerülnek képernyőre.

Ebben a részben ellátogattunk az Atlétikai Centrumba. Az országban egyedülálló létesítményben folyamatosan rendezték a fedettpályás versenyeket, számos hazai és élsportoló edzőtáborozott Nyíregyházán. Itt rendezték az 50. Fedettpályás Magyar Bajnokságot.  A műsorban bővebb összefoglaló látható az NB-II-es labdarúgó bajnokságot vezető Nyíregyháza Spartacus második tavaszi bajnoki mérkőzéséről is, valamint  interjú készült Szekeres Pál paralimpiai bajnokkal is, aki a „Példaképek közelről” sorozat keretében tartott előadást diákoknak.  A kerekesszékes vívó pályafutásáról mesélt. Befejeződött a Teremlabdarúgó Bajnokság, és számos sportesemény lesz a következő hetekben Nyíregyházán, erről a Sportcentrum egyik szervezőjét kérdeztük.

 


 Vetítések: vasárnap 18.30, hétfő 08.30

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!