//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Nyíregyháza Most - közéleti magazin (12+)

kedd, csütörtök

Közéleti magazin


 Minden kedden és csütörtökön (másnapi ismétlésekkel) jelentkezik a Nyíregyházi Televízió közéleti magazinja, a Nyíregyháza Most. Ha érdekli, mit történik Nyíregyházán most, ha a hírek hátterébe is bepillantana, ha részletesebben érdekli egy-egy fontos téma, akkor kövesse figyelemmel a félórás műsort!

A műsor szerkesztője: Nagy Boglárka 

 

 

 

 

A január 3-ai műsor tartalmából: 

 

 

Hiánypótló fejlesztések és ambiciózus tervek, újabb szép elismerések. - ezek is jellemzik 2022-t, melynek első hónapjaira még a koronavírus-világjárvány nyomta rá a bélyegét, párhuzamosan a kezdődő orosz-ukrán háborúval, majd begyűrűzött a szankciós energiaválság. Noha mindezek hatása alól Nyíregyháza sem tudta kivonni magát, önkormányzati-városi szempontból ezt az évet is rengeteg figyelemre méltó történés tette emlékezetéssé, melyet a teljesség igénye nélkül mutat most be 14 percben a Nyíregyházi Televízió.

 

 

 Idén mintegy 30 ezer forintba kerül, ha elfagy a vízóra. Ezt összeget minden esetben a felhasználónak kell megfizetni. A NYÍRSÉGVÍZ évekkel ezelőtt indított kampányt, hogy felhívják a figyelmet az eszközök megfelelő téliesítésére. Fagykár esetén pedig az elfolyt vizet is ki kell fizetni a felhasználónak. Erről a témáról, az aszály hatásairól, az illegális vízhasználatról és a Nyírségvíz karbantartási és beruházási munkálatairól is beszélgettünk Hüse Péterrel, a társaság nyíregyházi vízellátási üzemvezetőjével.

  

Vetítések: kedd 18.30, szerda 7.00, csütörtök 18.30, péntek 7.00

 

 

 

 

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!