//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Nyíregyháza Most - közéleti magazin (12+)

kedd, csütörtök

Közéleti magazin


 Minden kedden és csütörtökön (másnapi ismétlésekkel) jelentkezik a Nyíregyházi Televízió közéleti magazinja, a Nyíregyháza Most. Ha érdekli, mit történik Nyíregyházán most, ha a hírek hátterébe is bepillantana, ha részletesebben érdekli egy-egy fontos téma, akkor kövesse figyelemmel a félórás műsort!

A műsor szerkesztője: Nagy Boglárka 

 

 

  

A február 28-ai műsor tartalmából: 
 

Rangos elismerést, Marketing Gyémántdíjat kapott az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. A társaság egyik akcióját, a „Ne dobd ki az iskolatáskádat” adománygyűjtő kezdeményezést díjazták a társadalmi célú kampányok kategóriában. Az elismerésről és a hulladékgazdálkodás alapjairól, illetve az ágazat jelenlegi változásairól Petró Árpád cégvezető tájékoztatja a nézőket.

 

 

Lezárult a „Belvízcsatornák fejlesztése és rekonstrukciója" elnevezésű program. A fejlesztés célja a megvalósítási helyszínek vízgazdálkodási helyzetének javítása, a vízhiányos időszakokban jelentkező vízigények kielégítésének elősegítése, és a természetes vízkészletek hasznosíthatóságának növelése. Az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezette konzorcium beruházása 6 projektelemet foglal magába, az egyik érintette a Felső-Tisza vidékét, mi több, Nyíregyháza környékét, hiszen a Harangodi tározó és a Kállai-főfolyás rehabilitációja is szóba került, tágabb értelemben pedig a Nyírség vízpótlása. A múlt heti sajtónyilvános rendezvény előtt Kató Sándort, a FETIVIZIG műszaki igazgató-helyettesét kérdezte Tarczy Gyula.

 

 

Hiteles szóvivő tevékenységéért ismerték el dr. Fedor Rita alezredest. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a budapesti Marriott Hotelben vette át február közepén az egyszerre szakmai és civil kitüntetést. A XVII. Szóvivő Bálon adományozott Rendészeti kommunikációért díj mögött 17 évnyi szóvivői, sajtóreferensi munka van, mellyel a díjazott igyekszik ablakot nyitni a rendőrség munkájára hitelesen, egyben közérthetően, a szakmai kereteket megtartva. Tarczy Gyula az elismerés átvételét követően, már Nyíregyházán készített vele interjút.

 

Vetítések: Hétfő: 18.30, kedd 18.30, péntek 7.00

 

  A március 1- jei műsor tartalmából:

 

Így változik az ügyeleti rendszer Nyíregyházán és a vármegyében március 1-től – minden, amit a témáról tudni kell. A Nyíregyháza Most stúdiójában dr. Korcsmáros Ferenc, az Országos Mentőszolgálat regionális igazgatója részletes tájékoztatást adott az ügyeleti rendszer változásáról. A riporter Tarczy Gyula.

 

Vetítések: Szerda 18.30, csütörtök  7.00

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!