Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Szieszta

péntekenként

Mindazoknak, akik tartalmasan szeretnék eltölteni a hétvégéjüket.


A Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsora régóta jelen van a televízió műsorkínálatában. Bár neve az eltelt mintegy 15 év alatt többször változott, a lényeg megmaradt: minden pénteken kulturális, szórakoztató és ajánló összeállításokkal várjuk azokat, akik tartalmasan szeretnék eltölteni hétvégéjüket, vagy akik pénteken este 1 óra hosszára kikapcsolódnának és megnéznék, mi történt Nyíregyháza kulturális életében.

Akik a Sziesztában a segítségükre lesznek: Tarczy Gyula.

 

 

A november 16-ai műsor tartalmából:

KIHAGYHATATLAN PROGRAMOK, NYÍREGYHÁZI SIKEREK ÉS SZABADULÓSZOBÁS KULISSZATITKOK

 

A tartalomból:

 

- Like 4 gála és számos színvonalas program a Váci Mihály Kulturális Központban az év hátralévő részében. Mészáros Szilárd beszélt a részletekről.

- Egyedülálló rendezvény részesei lehettek a nyíregyháziak. November 9. és 11. között került megrendezésre az I. Nyíregyháza Rally. Tekintsen vissza velünk a verseny legizgalmasabb pillanataira!

- Katus Attila ismét Nyíregyházán tart edzés. A FittKedd részletes programjairól Hornyák Enikő mesélt.

- Madárgyűrűzés a Szelkó-tónál. A szakmai programsorozatra minden érdeklődőt várnak, szombaton családi nappal kedveskednek a szervezők. Petrilláné Bartha Enikő volt a vendégünk.

- Egyre népszerűbbek a szabadulószobák országszerte és Nyíregyházán is! Új történet, kulisszatitkok és tippek a játékhoz Jakab Zsolttól.

- Megtartották az idei Prima Díj átadóját. Munkatársunk, Dankó László a Megyei Közgyűlés Különdíját vehette át a neves gálán. A sajtószakmában eltöltött 22 évéről mesélt a Sziesztában.

- A Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium nyerte meg idén a Városi Verébavatót. Az iskola DÖK elnöke, Szilágyi Soma és Tamás Barbi, az elsős csapat egyik tagja volt a Szieszta vendége.

- November 30-án mutatják be A kis hableány meseadaptációt a Móricz Zsigmond Színházban. A rendező, Sediánszky Nóra mesélt a bemutató részleteiről és szépirodalmi útikalauzának (A fény felé) december 11-ei kötetbemutatójáról.

 

Várja Önöket a műsorvezető, Farkas Fanni.

 

 

 Vetítési időpontok: péntek 18.25, 19.30 és 22.20, szombat 8.00 és 18.30, valamint vasárnap 07.30.

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!