//
Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Szieszta: (+12)

péntekenként

Mindazoknak, akik tartalmasan szeretnék eltölteni a hétvégéjüket.


A Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsora régóta jelen van a televízió műsorkínálatában. Bár neve az eltelt több mint 15 év alatt többször változott, a lényeg megmaradt: minden pénteken kulturális, szórakoztató és ajánló összeállításokkal várjuk azokat, akik tartalmasan szeretnék eltölteni hétvégéjüket, vagy akik pénteken este 1 óra hosszára kikapcsolódnának és megnéznék, mi történt Nyíregyháza kulturális életében. A műsor szerkesztői: Kemecsei Fanni és Dankó László.

 

 

 

 

A szeptember 1-jei műsor tartalmából:

Szieszta

  

A Lánchíd oroszlánja Nyíregyházán

 

2023. szeptember 9-én Nyíregyháza belvárosában rengeteg LEGO kockával, izgalmas játékokkal, különleges színpadi műsorokkal, családi és gyerekprogramokkal, kiállítással, óriási LEGO oroszlánnal és kreatív kihívásokkal várják a családokat.  Az immár 15 éve Nyíregyházán működő LEGO gyár által szervezett rendezvény összes programja ingyenes és minden korosztály számára nyitott.

 

 

A régi Magyarország ízei - különleges ételek a Múzeumfaluban

A régi Magyarország ízei gasztronómiai fesztiválon a nagyszerű főzőcsapatok már hajnalban benépesítik a Múzeumfalu portáit, hogy finomabbnál finomabb hagyományos ételekkel várják a látogatókat szeptmber 10-én.

 

 

 

  Várja Önöket a műsorvezető, Dankó László!

 

    Vetítési időpontok: péntek 18.30, szombat 7.30 és 18.30, vasárnap 7.30 és 19.30, következő hét hétfő 8.00

 

 

 

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!