Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Vetítő

hétfő, szerda

NYTV 30-BÓL: VETÍTŐ


 

A május 25-ei műsor tartalmából: 

 

ÁLLATLESEN DÉL-AFRIKÁBAN

 

Mai filmünk 10 évvel ezelőtt készült, Állatlesen Dél-Afrikában címmel. Egy elefánttartó állatkertek számára szervezett nemzetközi tudományos konferencia és további afrikai állatok beszerzésének lehetőségei volt a szakmai csapat kitűzött célja. Ellátogatnak Mafuyanné úrhoz, aki történetesen a Nyíregyházi Állatpark orrszarvúját szállította hozzánk.

 

Vetítések: hétfő 18.30, kedd 7.00, szombat 19.00, vasárnap 8.00

 

 

A május 26-ai műsor tartalmából:

 

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG ARANYA

 

Mai filmünk Szabolcs-Szatmár-Bereg aranya címmel a pálinkafőzés történetét mutatja be, mely megyénkben komoly hagyományokkal rendelkezik. Három fajtája is eredett védett ebben a térségben. Kéry Péter rendező a lakiteleki filmszemlén díjnyertes Pálinkafilmjét láthatják a Nyíregyházi Televízió nézői.

 

 

Vetítések: kedd 18.30, szerda 7.00, szombat 19.30, vasárnap 8.30 

 

 

A május 27-ei műsor tartalmából:

 

TÚR-TÚRA

 

Ma este a Nyíri Amatőr Filmklub munkái közül válogattunk. A Túr-túra címmel néhány éve készült filmet vetítjük, melyet Csordás László jegyez, aki 20 éveig volt televíziónk munkatársa.

 

Vetítések: szerda 18.30, csütörtök 7.00, szombat 20.00, vasárnap 9.00 

 

 

 A május 28-ai műsor tartalmából:

 

SZIGLIGET

 

Nyíregyháza régi gyermeküdültető helye a szigligeti tábor. Most egy nemrég készült filmet tűztünk műsorra, melyet Kanócz Rita szerkesztő és Varga Zoltán operatőr-vágó készített, akik több napon át kísérték figyelemmel a tábor életét.

 

Vetítések: csütörtök 18.30, péntek 7.00, vasárnap 22.00 

 

 

A június 1-jei műsor tartalmából:  

 

A NYÍRSÉG TÁNCEGYÜTTES EGYIPTOMBAN

 

Számos nyíregyházi művészeti csoport kap rendszeresen meghívást, hogy lépjen fel különböző külföldi fesztiválokon. Húsz évvel ezelőtt a Nyírség Táncegyüttest kísérte el munkatársunk egyiptomi fellépéseire. A nem éppen zökkenőmentes utazás és körülmények ellenére sok szép emlékkel gazdagodtak fellépéseiken és szabadidejük eltöltésében.

 

Vetítések: hétfő 18.00, kedd 6.30

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!